Mas de la Basserola

DO Cava
Agricultura ecològica i verema manual
Comparteix →

  40.000
  9 ha

Un mar de vinyes envolta al Mas de la Basserola on des de 1843 la família Vives elabora cava amb raïms procedents d’agricultura ecològica i verema manual. Descobreix tots els processos de l’elaboració d’un cava artesanal produït en una típica masia catalana en plena harmonia amb el seu entorn.  ©Enoguia

VISITES – ENOTURISME
  Concertar visita
  Gratuïta / 1h 30′
  CA / ES
   3 Caves
  1 mín – 20 màx
  Visita vinyes

CAVES
• Cava Brut
• Cava Brut Nature
• Cava Brut Nature Selecció

Escriu una valoració

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mas de la Basserola, 60 43714 El Pla de Manlleu (Aiguamúrcia)
Com Arribar

Reserva ara!





DO icon