Vi a Casa amb la teva 'micro-botiga'

Davant la situació creada pel COVID-19 i la problemàtica de la venda de vi, des de ENOGUIA us proposem crear-vos una Micro-botiga on-line en temps rècord, i així poder mantenir les vendes de vi en aquests dies de confinament.

Què és la Micro-Botiga?

La micro-botiga és una botiga online on podràs vendre de forma ràpida i eficient els teus vins i els teus packs de vins.

Funciona com una botiga on-line habitual, però amb certes limitacions, com per exemple el volum de productes, que serà de un màxim de 6 productes.

Recomanem que siguin packs de productes, ja que són molt més fàcils de vendre i ajuda a que el transport pugui ser gratuït o molt reduït.

Com funciona?

Si estàs interessat, podem crear la teva micro-botiga en línia en un temps rècord. Per això necessitarem:

  • Nom dels productes o packs a vendre.
  • Fotos dels productes a bona resolució.
  • Breu descripció i composició del producte o pack.

L'Enoguia s'encarregarà de crear tota la plataforma integrant els productes i les fitxes d'aquests dins d'un eficient sistema de venda on-line.

El celler haurà de promocionar de forma intensa el fet de que disposa de venda on-line. Per això recomanem fer servir de forma molt intensa les xarxes socials que tingui al seu abast, i també l'ús de tot tipus d'aplicatius com whatsapp, enviament de newsletters, notes de premsa, creació de notícies a la web pròpia del celler...

El celler s'encarregarà de fer l'enviament de les comandes rebudes per missatger o transportista. Els costos dels enviaments els assumirà el celler i escollirà el transportista que ell prefereixi.

Quants productes puc afegir?

Amb la micro-botiga podràs disposar d'un aparador amb un màxim de 6 productes o packs.

Es podrà afegir més productes, però sempre amb un canvi dels costos.

Formes de pagament

S'integraràn els següents sistemes de pagament:

  • Paypal. Integració de la passarel·la de pagament més utilitzada del món. Admet el pagament amb targeta de totes les entitats bancàries nacionals. Es l'opció més recomanable.
  • Bizum. Aplicatiu per rebre pagaments de mòbil a mòbil.

Ambdues plataformes seràn gestionades per l'Enoguia. El saldo aconseguit per cada celler s'abonarà mensualment, previ descompte de la comissió establerta.

Quins costos té?

L'Enoguia es fa càrrec de tots els costos de creació de la plataforma, incloent-hi el disseny, la maquetació i la programació del web. Es farà també càrrec del seu manteniment i també assumirà els costos de servidor on es trobarà allotjada la micro-botiga.

La web tindrà un subdomini del tipus: www.enoguia.cat/nomceller. Aquesta adreça es podrà compartir a tots els llocs on el celler cregui convenient. També podrà fer redireccions des dels seus dominis i enllaços.

L'únic cost que assumirà el celler és una comissió per venda realitzada que serà única i queda establerta en un 20% de les vendes realitzades sobre el PVP. Si no hi ha vendes, no hi ha costos.

Com ho contracto?

Només ens has d'omplir la sol·licitud al formulari.

També pots trucar-nos al 619 482 121 o enviar un mail a hola@enoguia.cat.

Una vegada acceptada la contractació, obrirem la teva botiga on-line i l'omplirem amb la informació que ens faràs arribar. Així de fàcil.

    Sol·licita la teva Micro-Botiga