Kayak pel Riu Ebre a Tarragona
DO Tarragona👉🏼 Wine en Kayak és una activitat diferent organitzada per Celler Suñer amb la qual podràs baixar plàcidament pel riu Ebre en caiac. Realitzarem un primer tast entre vinyes i després anirem fins al celler per a fer la visita completa i descobrir la clotxa, un plat típic de la Ribera d’Ebre.
L’activitat està oberta a tots els públics (nens a partir de 5 anys) i discorre entre les poblacions de Móra d’Ebre i Ginestar on arribarem deixant-nos portar suaument per les amables i tranquil·les aigües de l’Ebre.
Com funciona Wine en Kayak?
L’emocionant aventura amb caiac comença amb la recepció dels usuaris a l’embarcador de Móra la Nova on els guies titulats ens donaran un breu curset amb explicacions tècniques i de seguretat sobre el maneig del caiac. 🚣🏻♀️
L’activitat de Wine en Kayak continuarà amb l’elecció dels diferents caiacs o canoes per fer la baixada de l’Ebre, que poden ser individuals, dobles, triples o fins i tot quàdruples (ideals si voleu fer la baixada del riu amb nens).
També podeu fer el descens pel riu amb paddle surf si sou amants d’aquesta tècnica esportiva. 🏄🏽♀️
Des de l’embarcador de Móra d’Ebre pugem als nostres caiacs i comencem el trajecte navegant aigües avall.
Durant el trajecte gaudirem i coneixerem la vegetació de ribera, a més, aprendrem a diferenciar diversos tipus d’aus. 🦆 I no s’acaba aquí… per què també ens explicaran anècdotes sobre la famosa Batalla de l’Ebre, la més dura de tota la Guerra Civil Espanyola.
I així, entre palada i capbussada, arribarem a Ginestar, on visitarem una finca de la família del Celler Suñer i tastarem un primer vi mentre coneixem com es cultiven les vinyes, quina és la seva climatologia i el tipus de sòl sobre el qual s’assenten. 🍷
Tot seguit, visitarem una altra finca de la família on continuarem amb el tast, per seguidament dirigir-nos al celler i conèixer com és el procés d’elaboració i vinificació. A les instal·lacions del celler finalitzarem el tast comentat descobrint els vins negres del Celler Suñer i realitzant una degustació de la famosa clotxa, 🍴 un plat tradicional de la comarca de la Ribera d’Ebre. Als nens se’ls donarà a tastar most.
Preus:
• 29€ (fins 7 persones).
• 26€ (grups 8 a 15 persones).
• 23€ (grups 16 a 21 persones).
• Menors 18 anys: gratuïta.
Duració: 4h
(2 hores kayak + 2 hores visita celler)
Inclou:
• Sessió inicial de seguretat i tècnica de maneig de l embarcació.
• Bidó estanc, armilla i pala (rem).
• Monitors experts titulats durant tota la ruta.
• Transport de tornada al punt d’inici.
• Visita i tast de vins del celler Suñer.
• Pòlissa d’assegurança d’accidents.
On dormir?
Ca La Maria
7 de Ribera