Kayak pel Riu Ebre a Tarragona
DO Tarragona Wine en Kayak és una activitat diferent organitzada per Celler Suñer amb la qual podràs baixar plàcidament pel riu Ebre en caiac. Realitzarem un primer tast entre vinyes i després anirem fins al celler per a fer la visita completa i descobrir la clotxa, un plat típic de la Ribera d’Ebre.
L’activitat està oberta a tots els públics (nens a partir de 5 anys) i discorre entre les poblacions de Móra d’Ebre i Ginestar on arribarem deixant-nos portar suaument per les amables i tranquil·les aigües de l’Ebre.
Com funciona Wine en Kayak?
L’emocionant aventura amb caiac comença amb la recepció dels usuaris a l’embarcador de Móra la Nova on els guies titulats ens donaran un breu curset amb explicacions tècniques i de seguretat sobre el maneig del caiac.
L’activitat de Wine en Kayak continuarà amb l’elecció dels diferents caiacs o canoes per fer la baixada de l’Ebre, que poden ser individuals, dobles, triples o fins i tot quàdruples (ideals si voleu fer la baixada del riu amb nens).
També podeu fer el descens pel riu amb paddle surf si sou amants d’aquesta tècnica esportiva.
Des de l’embarcador de Móra d’Ebre pugem als nostres caiacs i comencem el trajecte navegant aigües avall.
Durant el trajecte gaudirem i coneixerem la vegetació de ribera, a més, aprendrem a diferenciar diversos tipus d’aus. I no s’acaba aquí… per què també ens explicaran anècdotes sobre la famosa Batalla de l’Ebre, la més dura de tota la Guerra Civil Espanyola.
I així, entre palada i capbussada, arribarem a Ginestar, on visitarem una finca de la família del Celler Suñer i tastarem un primer vi mentre coneixem com es cultiven les vinyes, quina és la seva climatologia i el tipus de sòl sobre el qual s’assenten.
Tot seguit, visitarem una altra finca de la família on continuarem amb el tast, per seguidament dirigir-nos al celler i conèixer com és el procés d’elaboració i vinificació. A les instal·lacions del celler finalitzarem el tast comentat descobrint els vins negres del Celler Suñer i realitzant una degustació de la famosa clotxa, un plat tradicional de la comarca de la Ribera d’Ebre. Als nens se’ls donarà a tastar most.
Preus:
• 29€ (fins 7 persones).
• 26€ (grups 8 a 15 persones).
• 23€ (grups 16 a 21 persones).
• Menors 18 anys: gratuïta.
Duració: 4h
(2 hores kayak + 2 hores visita celler)
Inclou:
• Sessió inicial de seguretat i tècnica de maneig de l embarcació.
• Bidó estanc, armilla i pala (rem).
• Monitors experts titulats durant tota la ruta.
• Transport de tornada al punt d’inici.
• Visita i tast de vins del celler Suñer.
• Pòlissa d’assegurança d’accidents.
On dormir?
Ca La Maria
7 de Ribera