Comparteix →

DO Conca de Barberà

La DO Conca de Barberà cada cop es consolida amb més força entre les Denominacions amb més projecció de futur. Una Denominació d’Origen amb història, amb riquesa paisatgística, amb cellers que innoven, amb gent que estima la seva terra i els seus vins per sobre de tot i que ja ha complert 30 anys. Els excel·lents vins tenen el seu referent diferenciador a la varietat autòctona de raïm negre de la Conca de Barberà, el trepat, que proporciona una bona acidesa, frescor i notes molt afruitades. Una varietat que li dóna un caràcter únic a aquest territori. Un dels principals reclams turístics és el Monestir de Poblet i la Ruta del Cister, motiu que ha fet que a l’entrada del monestir s’hagi obert un punt de promoció del sector vitivinícola sota el nom de Fet a la Conca. Un dels altres atractius són les conegudes “Catedrals del vi”, cellers que són autèntiques joies modernistes. La vila ducal de Montblanc, és un marc incomparable per tastar els vins de la Conca, i des de fa uns anys la seva muralla medieval allotja la seu de la DO Conca de Barberà, punt de partida i de trobada per recórrer les rutes i visites als cellers.

Superfície total 2.900 ha

Cellers embotelladors 22

Producció mitjana 1.100.000

DO-Conca-de-de-Barbera-Tarragona-Enoguia-enoturismo

Varietats blanques

Varietats negres

1
Hola, soy Óscar...
¿Qué bodega quieres visitar?
¿Necesitas alguna recomendación????? ????