Mas de la Basserola winery
DO CavaOrganic farming and manual harvesting
A sea of vineyards surrounds Mas de la Basserola, where the Vives family has been making Cava from grapes that are grown ecologically and picked by hand since 1843. Find out about all of the steps involved in the process of making an artisanal Cava in a typical Catalonian Masia farmhouse that is in complete harmony with its environments. ©Enoguia
40.000 9 ha
Visits and wine tourism at the Mas de la Basserola winery
To arrange visit
Free / 1h 30′
CA / ES
3 Cavas
1 min – 20 max
Visit vineyards
Cavas from the Mas de la Basserola winery
• Cava Brut
• Cava Brut Nature
• Cava Brut Nature Selecció
>> Also visit Caves Vidal i Ferré
>> Discover DO Cava
2 reviews
Rate and write a review Cancel reply
⚠️ Due to COVID-19 visiting hours can be subject to change
Mas de la Basserola, 60 43714 El Pla de Manlleu (Aiguamúrcia)
Get directions
Bombollas* Error en bombillas. ????????
Excepcional. Personas magníficas, que atienden muy bien a los visitantes. Y explican cómo fueron los vinos la conocer a y los cavas hasta el presente.
Se hace artesano ecológico en el sentido del trato a las uvas la viña la tierra y las personas.
Son fieles a unos antepasados que cuidaron la tierra por amor a la tierra y a sí mismos vecinos y compradores.
Elaboran un cava por calidad y no por hacer una producción sin sentido.
Son una familia entrañable y para qué los que prueban sus cavas y vinos disfruten de un buen producto, bombillas y recuerdo de tierras y familiares, que como escribió Safo son la tierra que amamos.