Mas de la Basserola

DO Cava
Agricultura ecològica i verema manual
Comparteix →

Un mar de vinyes envolta al Mas de la Basserola on des de 1843 la família Vives elabora cava amb raïms procedents d’agricultura ecològica i verema manual. Descobreix tots els processos de l’elaboració d’un cava artesanal produït en una típica masia catalana en plena harmonia amb el seu entorn.  ©Enoguia

  40.000     9 ha

VISITES – ENOTURISME
  Concertar visita
  Gratuïta / 1h 30′
  CA / ES
   3 Caves
  1 mín – 20 màx
  Visita vinyes

CAVES
• Cava Brut
• Cava Brut Nature
• Cava Brut Nature Selecció

>> Visita també Caves Vidal i Ferré
>> Coneix la DO Cava

2 valoracions

  1. Bombollas* Error en bombillas. ????????

  2. Excepcional. Personas magníficas, que atienden muy bien a los visitantes. Y explican cómo fueron los vinos la conocer a y los cavas hasta el presente.
    Se hace artesano ecológico en el sentido del trato a las uvas la viña la tierra y las personas.
    Son fieles a unos antepasados que cuidaron la tierra por amor a la tierra y a sí mismos vecinos y compradores.
    Elaboran un cava por calidad y no por hacer una producción sin sentido.
    Son una familia entrañable y para qué los que prueban sus cavas y vinos disfruten de un buen producto, bombillas y recuerdo de tierras y familiares, que como escribió Safo son la tierra que amamos.

Escriu una valoració

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

⚠️ Degut a la COVID-19 els horaris poden patir modificacions
Mas de la Basserola, 60 43714 El Pla de Manlleu (Aiguamúrcia)
Com Arribar

¡Reserva sense comissions!

DO icon