Celler Mas de la Basserola
DO CavaAgricultura ecològica i verema manual
Un mar de vinyes envolta al Mas de la Basserola on des de 1843 la família Vives elabora cava amb raïms procedents d’agricultura ecològica i verema manual. Descobreix tots els processos de l’elaboració d’un cava artesanal produït en una típica masia catalana en plena harmonia amb el seu entorn. ©Enoguia
40.000 9 ha
Visites i enoturisme al celler Mas de la Basserola
Concertar visita
Gratuïta / 1h 30′
CA / ES
3 Caves
1 mín – 20 màx
Visita vinyes
Caves del celler Mas de la Basserola
• Cava Brut
• Cava Brut Nature
• Cava Brut Nature Selecció
>> Visita també Caves Vidal i Ferré
>> Coneix la DO Cava
2 valoracions
Escriu una valoració Cancel·la les respostes
⚠️ Degut a la COVID-19 els horaris poden patir modificacions
Mas de la Basserola, 60 43714 El Pla de Manlleu (Aiguamúrcia)
Com Arribar
Bombollas* Error en bombillas. ????????
Excepcional. Personas magníficas, que atienden muy bien a los visitantes. Y explican cómo fueron los vinos la conocer a y los cavas hasta el presente.
Se hace artesano ecológico en el sentido del trato a las uvas la viña la tierra y las personas.
Son fieles a unos antepasados que cuidaron la tierra por amor a la tierra y a sí mismos vecinos y compradores.
Elaboran un cava por calidad y no por hacer una producción sin sentido.
Son una familia entrañable y para qué los que prueban sus cavas y vinos disfruten de un buen producto, bombillas y recuerdo de tierras y familiares, que como escribió Safo son la tierra que amamos.