Mas de la Basserola

DO Cava
Organic farming and manual harvesting
Comparteix →

A sea of vineyards surrounds Mas de la Basserola, where the Vives family has been making Cava from grapes that are grown ecologically and picked by hand since 1843. Find out about all of the steps involved in the process of making an artisanal Cava in a typical Catalonian Masia farmhouse that is in complete harmony with its environments. ©Enoguia

  40.000     9 ha

VISITS – WINE TOURISM
  To arrange visit
  Free / 1h 30′
  CA / ES
   3 Cavas
  1 min – 20 max
  Visit vineyards

CAVAS
• Cava Brut
• Cava Brut Nature
• Cava Brut Nature Selecció

>> Also visit Caves Vidal i Ferré
>> Discover DO Cava

2 reviews

  1. Bombollas* Error en bombillas. ????????

  2. Excepcional. Personas magníficas, que atienden muy bien a los visitantes. Y explican cómo fueron los vinos la conocer a y los cavas hasta el presente.
    Se hace artesano ecológico en el sentido del trato a las uvas la viña la tierra y las personas.
    Son fieles a unos antepasados que cuidaron la tierra por amor a la tierra y a sí mismos vecinos y compradores.
    Elaboran un cava por calidad y no por hacer una producción sin sentido.
    Son una familia entrañable y para qué los que prueban sus cavas y vinos disfruten de un buen producto, bombillas y recuerdo de tierras y familiares, que como escribió Safo son la tierra que amamos.

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

⚠️ Due to COVID-19 visiting hours can be subject to change
Mas de la Basserola, 60 43714 El Pla de Manlleu (Aiguamúrcia)
Get directions

Booking without commissions!

DO icon